Seniorenconferentie Winschoten

zaVie organiseert haar tweede Seniorenconferentie. Deze is bedoeld voor organisaties, hun leden en belangstellenden die zich inzetten voor de belangen van senioren. De groep senioren wordt nog altijd groter en is daarmee een essentieel onderdeel van onze maatschappij. Hoe komt het dan dat deze groep toch aan invloed inboet, koopkracht verliest en dat welzijn en welbevinden achteruit gaan? Tijd om het heft weer in eigen handen te nemen!

  • op donderdag 9 juni
  • van 13.30 – 17.00 uur
  • in Cultuurhuis de Klinker, Mr. D.U. Stikkerlaan 251, Winschoten

Hoe kunnen we invloed uitoefenen bij gemeenten, maatschappelijke organisaties, bedrijven en in de politiek? Wat is het nut van beïnvloeding en welke goede voorbeelden zijn er? Dit en meer komt aan bod op 9 juni.
Het definitieve programma volgt, maar we verklappen al wel de namen met wie we de middag gaan verzorgen: Jan Waaijer (voormalig burgemeester en bestuurslid Unie KBO), Berend Hoekstra (voormalig burgemeester), Elles Bulder (lector Leefomgeving in Transitie op de Hanzehogeschool Groningen) en Wycher van den Bremen (gedragsgenerator).

Heb je interesse in dit onderwerp, noteer 9 juni dan alvast in je agenda. Je kunt je opgeven bij Rosalie Visser van Zorgbelang Groningen, r.visser@zorgbelang-groningen.nl.

In onderstaande flyer en op onze website https://zavie.nl/agenda/seniorenconferentie-heft-in-eigen-hand/ vind je meer informatie.

Je bent van harte welkom!